От днес се ограничава движението в платното за Варна на

...
От днес се ограничава движението в платното за Варна на
Коментари Харесай

Започва ремонт на платното за Варна на виадукта при 35 км на АМ “Хемус”

От през днешния ден се лимитира придвижването в платното за Варна на стоманения виадукт при 35-ти км на Автомагистрала “Хемус ”. Трафикът ще се реализира в двете посоки в платното за София, като ще има една лента за Варна и две за столицата.

Спирането на придвижването е за ремонт на оборудването, което не е обновявано от построяването му през 80-те години на предишния век, оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “.

Дружеството “Автомагистрали ” ЕАД ще работи мобилизирано, с цел да може строителните действия да приключат доникъде на септември.

Строителните работи включват нови хидроизолация, отводняване, асфалтова настилка, ограничаващи системи и маркировка. Предвидена е замяна на дилатационни фуги, лагери, увеличаване на връзките на стоманената структура, антикорозионна отбрана на оборудването и други

На Автомагистрала “Хемус ” не престават ремонтите на виадукта при 19-ти км, край с. Потоп, и на тръбата за София на тунел “Витиня ”. Агенция “Пътна инфраструктура ” моли водачите да карат рационално, със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания и да съблюдават прецизно въведената краткотрайна организация на придвижването. Ремонтите са наложителни и би трябвало да бъдат направени, с цел да се пътува доста по-безопасно и комфортно по актуализирани пътни сектори. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР