От днес ПГ на ГЕРБ ще работи за предизвикване на

...
От днес ПГ на ГЕРБ ще работи за предизвикване на
Коментари Харесай

Даниел Митов: От днес ГЕРБ ще работи, за да предизвика предсрочни парламентарни избори

" От през днешния ден ПГ на ГЕРБ ще работи за предизвикателство на предварителни парламентарни избори ", това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Даниел Митов в декларация от парламентарната естрада по отношение на акцията на Министерство на вътрешните работи в Банкя и ареста на някогашния министър председател Бойко Борисов.

" Снощи беше потвърдено, че освен безспорната власт основава изискване едно държавно управление да загуби всевъзможни граници на нормалността и правовия ред, а страхът от загубата на власт, се оказа още по-силен мотиватор ", сподели още Митов.

Той уточни, че нощес е било осъществено нападение против българската народна власт.

" Беше изработен опит да бъде опустошен един от базовите консенсуси в българското общество за отвод от политическо принуждение ", сподели той.

По думите му среднощните обиски ни трансформират в страна от третия свят:

" Огромно безпокойствие буди и обстоятелството, че държавното управление с лицето на Министерство на вътрешните работи си разреши да злоупотребява с името и функционалностите на Европейската прокуратура ", сподели още Митов. Според него тази неистина ще бъде разобличена.

" Снощи Министерство на вътрешните работи призна лъжата, изтривайки личното си прессъобщение единствено няколко часа откакто го разгласява ", съобщи още Митов.

По думите му равнището на беззащитност на кабинета минава единствено степента на неговото безсрамие. Според него среднощните обиски няма да заглушат апелите за военна помощ за Украйна, нито ще понижат цените.

" Хлябът е безценен, а зрелищата към този момент безвъзмездни. Кабинетът заложи на зрелищата без да разсъждава. Никой не е над закона, само че това важи и за тези, които нарушават главния закон. Веднъж тръгнало в посока на политическите принуда и заглушаване на опозицията, за държавното управление има единствено веднъж - пътят на увеличаващите се репресии. Докато най-после властта не се трансформира в източник на гнет за всичките си жители и не сътвори страна, в която всеки живее в боязън ", сподели още Митов.

Той прикани за митинг всички български жители и разгласи, че от през днешния ден ПГ на ГЕРБ ще работи за предизвикателство на предварителни парламентарни избори.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР