От днес компанията Yellow! предлага на своите клиенти в столицата най-модерните и

...
От днес компанията Yellow! предлага на
своите клиенти в столицата най-модерните
и
Коментари Харесай

АВТОПАРКЪТ НА YELLOW СЕ ДОПЪЛВА ОТ НОВИ МОЩНИ МОДЕЛИ KIA CEED SW

От през днешния ден компанията Yellow! предлага на своите клиенти в столицата най-модерните и висококачествени коли Kia Ceed sw, оборудвани с новия Smartstream 1.5 турбо бензинов мотор с мощ от 160 к.с., максимален въртящ миг от 253 Hm и подобрена динамичност. Разходът от едвам 5л /100км дефинира Ceed sw като един от най-икономичните коли в своя клас. Емисиите на въглероден диоксид са с 6.2 – 6.7% по-ниски от тези на неговия предшественик, което подрежда модела и сред най-екологичните на пазара.

Серията от 50 мощни автомобила са на разположение на клиентите на Yellow! в София, които ще имат опция да се насладят освен на удобно пътешестване, но и на динамично ръководство и спортно усещане. Новите таксита Kia Ceed sw са без аналог в сектора и с изключение на, че осигуряват бърз и сигурен транспорт, оферират и мултифункционално вътрешно пространство.

Моделите Kia Ceed sw са снабдени с редица системи за сигурност и сигурност: ABS+ ESC (Electronic Stability Control) + HAC (Hill Assist Control), FCA (Forward Collision-Avoidance Assist), LKA (Lane Keeping Assist), DAA (Driver Attention Alert) и други

Партньорството сред КИА и Yellow! датира от 2004г., когато е доставен първият автомобил Kia Rio. Към сегашния миг автопаркът на Yellow! включва над 1300 модела с марка Kia. Преди няколко години започва и пилотният план на Yellow! с електрическо такси Kia Soul, като през 2019г. компанията увеличи електромобилния си парк с модела Kia eNiro.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР