От днес движението по път I-1 София - Ботевград в 9-километров

...
От днес движението по път I-1 София -
Ботевград в 9-километров
Коментари Харесай

От днес движението по път I-1 София - Ботевград ще бъде двупосочно в една лента

От през днешния ден придвижването по път I-1 София - Ботевград в 9-километров сектор от с. Врачеш /196-ти км/ до язовир „ Бебреш “ /205-ти км/ ще се реализира в една лента поради ремонт на пътната настилка. Целта е повишаване сигурността на придвижване в отсечката, която е обходен маршрут за тежкотоварните камиони над 12 тона в посока София при ремонта на Автомагистрала „ Хемус “ в района на Витиня.

До завършването на ремонтните действия в платното за София, които се чака да приключат през март, трафикът ще преминава в двете посоки в една лента, а скоростта е лимитирана до 40 км/ч. Движението ще се контролира от светофарна уредба и сигналисти.

Необходимо е водачите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като съблюдават прецизно поставената сигнализация.

Днес от 9:30 ч. до 15:30 ч. придвижването в тунел „ Траянови врата “ на Автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас ще бъде в изпреварващата лента заради ремонт на осветителната система. Предвидените действия ще се извършват единствено при благоприятни метеорологични условия.

Всички жители и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР