От днес до края на август всички клиенти на VIVACOM,

...
От днес до края на август всички клиенти на VIVACOM,
Коментари Харесай

Мегабайти за цялото лято от VIVACOM

От през днешния ден до края на август всички клиенти на VIVACOM, сключили нов контракт за мобилните цени Smart L, L+, XL, XL+, U и i-Traffic L+, XL+, XXL+, получават спомагателни 60 000 МВ за сърфиране в най-бързата мобилна мрежа в България. Бонус мегабайтите могат да се употребяват на оптималната скорост през първите 3 месеца от периода на контракта - по 20 000 МВ всеки месец.
Клиентите, сключили контракт за мобилен интернет с MiFi устройство, също ще получат +60 000 МВ, с цел да бъдат непрекъснато свързани по време на работа или отмора надалеч от офиса.
С бонус мегабайтите потребителите имат повече благоприятни условия да споделят своите летни прекарвания, да слушат обичаната си музика и да се възползват от спомагателното наличие, без значение къде се намират.
Обновените мобилни проекти от VIVACOM - Smart и i-Traffic, дават опцията на клиентите сами да персонализират акаунта си в TV GO с включения към проекта си месечен бюджет до 30 лева Бюджетите се зареждат всеки месец за периода на контракта, а размерът им зависи от определения от потребителя проект.
Всяко заплащане на месечната фактура през мобилното приложение My VIVACOM носи на клиентите 1 лева отстъпка от сметката и подарък спомагателни 2000 МВ, които могат да се употребяват от личния номер или да се подарят на различен клиент в мрежата на VIVACOM.
Повече информация можете да откриете тук.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР