От днес до 9 януари електронните системи на Държавния фонд

...
От днес до 9 януари електронните системи на Държавния фонд
Коментари Харесай

До 9 януари електронните системи на ДФЗ ще бъдат недостъпни за фермерите

От през днешния ден до 9 януари електронните системи на Държавния фонд " Земеделие " ще бъдат недостъпни за фермерите, предизвестяват от фонда. Причината е планувана профилактика, а поради нея се удължава и срокът за доказване на създадена продадена продукция от плодове и зеленчуци.

 

От 18:00 часа през днешния ден до 08:00 часа на 9 януари интегрираната система за администриране и надзор, позната на фермерите като ИСАК, както и системата за електронни услуги на фонд " Земеделие " ще бъдат краткотрайно недостъпни заради планувано възобновяване и надграждане на софтуерната и хардуерна инфраструктура. Целта е обезпечаване на по-високо качество на предоставяните услуги.

 

Заради плануваната профилактика има промени в периодите за доказване на продукцията на градинарите – ако не са дали документите си за реализация на създадената продукция от плодове и зеленчуци досега, с цел да получат дотации, те могат да ги показват в интервала от 9 до 17 януари. Изключение от тези дати има единствено за производителите на картофи, лук и чесън, за които е очакван период от 9 януари до 8 февруари 2023 г. 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР