От днес до 2 юни , с работно време от

...
От днес до 2 юни , с работно време от
Коментари Харесай

Започна деветото издание на BMW и MINI EXPO

От през днешния ден до 2 юни, с работно време от 10:00 до 20:00, в Интер Експо Център в София се провежда обичайното и девето поредно издание на профилираното ревю BMW и MINI Expo.

Посетителите на събитието имат възможност да се срещнат с повече от 100 представителя на стратегиите за сертифицирани използвани автомобили BMW Premium Selection и MINI NEXT, изцяло нови представители на двете марки, модели на велосипедите и мотоциклетите на BMW, както и аксесоари.

"Могат да се видят коли от различно потомство. Автомобили с коренно различна философия ", коментира Александър Миланов, шеф на BMW Group България. "Тук имаме коли с нула цилиндъра и с 12 цилиндъра. Автомобили с до три мотора. Автомобили с над 600 конски сили. Наистина сбирката, която предлагаме е много забавна. Точно това е съгласно нас силата на BMW Group, че ние можем от компактния сегмент с MINI, до висшия с BMW 7 Series, 8 Series и X7 да покажем на нашите клиенти поливалентността на техния избор ".

Всички представители на BMW Premium Selection и MINI NEXT идват с ясна сервизна история и произход, двугодишна гаранция, като преди да бъдат сертифицирани са преминали техническа инспекция по над 70 позиции и покупката им може да бъде финансирана.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР