От днес до 15 април в София ще се проведе

...
От днес до 15 април в София ще се проведе
Коментари Харесай

Стартира кампанията за пролетно почистване в София

От през днешния ден до 15 април в София ще се организира акция по пролетното разчистване на града. То ще стартира от регион „ Възраждане ", сподели зам.-кметът по екология Десислава Билева:

„ Да станем част от акцията с персоналния си образец е да се включим в почистването там, където живеем, учим и работим. Ще бъдат обезпечени за доброволците чували, ръкавици на местата за разчистване, и, несъмнено, при нужда ще им предоставим принадлежности. На уеб страницата на Столичен инспекторат и в Столична община има надлежно телефони, поръчка и на място за разчистване ще бъдат обезпечени от нашите инспектори ".

Старт на почистването даде и шефът на Столичния инспекторат Ивайло Иванов, който засади и дърво.

По време на самодейността ще обезпечи чували и ръкавици за доброволците, както и ще обезпечава логистична падкрепа на доброволците.

До този миг има над 100 поръчки от компании, цивилен сдружения и групи, живущи от кооперации за присъединяване в акцията. По време на акцията са планувани да се почистят междублокови пространства, градинки, площадки и други нечисти терени.

Дейностите, планувани в акцията, ще продължат и след Великденските празници и всяка самодейност от хората в тази връзка ще бъде подкрепена.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР