От днес абонатите на HBO GO ще се радват на

...
От днес абонатите на HBO GO ще се радват на
Коментари Харесай

Колекция Междузвездни войни през юли - slava.bg

От през днешния ден клиентите на HBO GO ще се радват на трилогията предистория или хронологично първите три епизода на сагата, а също и на Соло: История от Междузвездни войни, представящ приключенията на младият Хан Соло, преди да стане бунтар-герой. Освен тях ще бъде разполагаем и анимационният филм „ Междузвездни войни: Войната на клонираните “, като първите пет сезона на едноименната анимационна поредност към този момент са налични HBO GO. Действието в тези заглавия се развива преди основаването на бунтовническия съюз.

На 24 юли в HBO GO ще бъдат налични за гледане на стрийминг трите кино лентата от истинската трилогия от 70-те и 80-те, а също и Rogue One: История от Междузвездни войни, който споделя събитията, директно водещи до протичащото се в Междузвездни войни: Нова вяра. На 31 юли ще станат налични първите два кино лентата от най-новата трилогия на продължението, а точно Междузвездни войни: Силата се пробужда и Междузвездни войни: Последните джедаи.

Колекцията в HBO GO ще се запълни на 7 август с финала на сагата за Скайуокър - Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър. Ето и цялостен лист на заглавията с премиерни дати: 17 ЮЛИ-МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: НЕВИДИМА ЗАПЛАХА. Тази предистория на "Междузвездни войни " наблюдава двама рицари джедаи, които пазят кралица Амидала с вярата да обезпечат спокойно привършване на космичен търговски спор. По пътя те срещат Анакин Скайуокър, дете, което демонстрира поръчка да развие огромна заложба. МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: КЛОНИРАНИТЕ АТАКУВАТ- Десет години след първичната им среща, Анакин Скайуокър и сенатора Падме Амидала споделят неразрешен романс, до момента в който Оби-Уан Кеноби проверява опит за нападение над сенатора и открива загадка армия-клонинги, основана да навреди на джедаите.

МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ОТМЪЩЕНИЕТО НА СИТИТЕ-Три години след експлоадирането на войната на клонингите, джедаите избавят Палпатин от граф Дуку. Междувременно Оби-Уан открива нова опасност, а Анакин работи като двоен сътрудник сред съвета на джедаите и Палпатин и е примамен в злокобен проект за ръководство на галактиката. МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВОЙНАТА НА КЛОНИРАНИТЕ (2008)- На първите линии на галактическата битка сред положителното и злото Оби-Уан Кеноби и Анакин Скайуокър сплотяват сили в задачата им като наставници и възпитаници на джедаите, до момента в който се бият, с цел да спасят републиката от разединение. СОЛО: ИСТОРИЯ ОТ МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ- Затегнете колан за прекарването си на контрабандния транспортен съд Хилядолетният сокол!

След поредност дръзки похищения в незаконния под земята свят, Хан Соло се сприятелява с внушителния си предстоящ сътрудник Чубака и се среща с прословутия комарджия Ландо Калризия. 24 ЮЛИ- ROGUE ONE: ИСТОРИЯ ОТ МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ- В интервала на назрелия огромен спор група непривични герои се сплотява, водена от дръзката бегълка Джин Ерсо и размирен разузнавач Касиан Андор, в обезверена задача за кражба на проектите на Звездата на гибелта - висшото оръжие за заличаване на империята. МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: Народоосвободителна въстаническа армия НАДЕЖДА- Люк Скайуокър сплотява сили с рицар-джедай, пилот-престъпник, един представител на ууки и два дроида, с цел да избави галактиката от бойната станция на Империята, която унищожава света, като в същото време се пробва да избави принцеса Лея от злия Дарт Вейдър.

МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА-Бунтовниците се разпръсват, откакто империята нападна базата им на ледената планета Хот. Докато Хан и Лея бягат от поданиците на империята, Люк тренира с занаятчия Йода, преди да се сблъска с Дарт Вейдър и да научи шокиращата истина от предишното си. МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ЗАВРЪЩАНЕТО НА ДЖЕДАИТЕ-Империята се приготвя да смаже въстанието с по-мощна звезда на гибелта. Докато флотът на бунтовниците прави огромна офанзива против галактическата станция, Люк Скайуокър се изправя против татко си Дарт Вейдър в финален върховен дуел пред очите на злия император.

31 ЮЛИ- МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: СИЛАТА съдебна експертиза ПРОБУЖДА- Три десетилетия след успеха над Дарт Вейдър и Галактическата империя поражда нова опасност. Първият медал ръководи галактиката и единствено дребна група от безстрашни герои може да ги спре, дружно благодарение на Съпротивата. МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ПОСЛЕДНИТЕ ДЖЕДАИ- С унищожаването на Републиката Първият медал господства на всички места. Върховният водач Снук наподобява ще смаже това, което е останало от Съпротивата и ще затвърди хватката си върху галактиката. Но вярата оцелява: майсторът джедай Люк Скайуокър може да промени посоката на войната.

7 АВГУСТ- МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР- Битката сред джедаите и ситите стига до вълнуваща кулминационна точка в тази последна глава от сагата за Скайуокър. Оцелелите членове на Съпротивата са принудени да се върнат към нещо, което са считали за минало, до момента в който се изправят още един път против Първия медал.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР