От днес, 15 март, се връща месечната карта за една

...
От днес, 15 март, се връща месечната карта за една
Коментари Харесай

От днес - отново месечна карта за една линия в София


От през днешния ден, 15 март, се връща месечната карта за една линия в София във типа, в който беше преди 1 януари 2023 година Месечната карта за една линия на наземния градски превоз (автобус, тролейбус, трамвай), както и за метрото се продават на същите цени.

С това желанието на жителите, които стачкуваха срещу смяната, с която картата за една градска линия беше отстранена, е публично задоволено.

На 23 февруари Столичният общински съвет (СОС) гласоподава и утвърди връщането на месечната карта за градски превоз за една линия. Преди това Комисията по превоз към СОС утвърди връщането на картата за една градска линия за наземен превоз и метро.

На съвещанието общинските съветници одобриха редица оферти за облекчение на столичани при пътуването им в градския превоз, предоставяне на нови благоприятни условия за напредване и удобства за притежателите на електрически автомобили, напомня БГНЕС.

Статистиката демонстрира, че към 3% от пътуванията в столицата се правят с карта за една линия. От 1 март перфораторите за билети и хартиеният билет останаха в историята.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР