От “Дисни” възнамеряват да снимат нова версия на класиката “Сам

...
От “Дисни” възнамеряват да снимат нова версия на класиката “Сам
Коментари Харесай

“Дисни” ще прави нова версия на “Сам вкъщи”

От “Дисни” имат намерение да снимат нова версия на класиката “Сам вкъщи”, написа “Индипендънт”. Коледната история с Маколи Кълкин от 1990 година е един от многото детски филми, които компанията желае да направи още веднъж.
Disney закупи правата за X-Men, Deadpool и Avatar след договорка за 71,3 милиарда $ Сделката за придобиването на компанията 21st Century Fox публично завърши
“Съм вкъщи” стана част от портфолиото на кино компанията, откакто “Дисни” получиха правата върху всички продукции на “Фокс”. Филмът, който всички обичаме да гледаме на Коледа, споделя историята на 8-годишният Кевин МакКалистър, който остава самичък вкъщи, откакто фамилията му отпътува на почивка в Париж без него.

От компанията разясняват, че лентата ще бъде снимана още веднъж “за по-модерна публика”, само че не дават детайлности какво тъкмо ще бъде променено и какво – непокътнато от оригинала.
“Дисни ” и “Нетфликс ” против щата Джорджия – стопират продукции поради възбраната на аборти И двете компании са снимали едни от най-големите си продукции точно там
“Сам вкъщи” е единствено едно от заглавията, които “Дисни” желае да преработи и снима още веднъж. Наскоро от компанията оповестиха, че ще снимат игрална версия на анимационната класика “Лейди и Скитникът”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР