От десетилетия Емил започва деня си с гимнастика и медитация.

...
От десетилетия Емил започва деня си с гимнастика и медитация.
Коментари Харесай

Учителят Емил - най-уважаваният от участниците на Острова е избран от диска

От десетилетия Емил стартира деня си с гимнастика и медитация. Не стопира с тези си занимания и на Острова. Той е най-ранобудният от състезателите там.

Емил е измежду най-уважаваните играчи на Острова и е спечелил уважението даже на Лора, която се разгласи срещу мъжете, написа ladyzone.bg.

Той е определен от диска да дефинира ориста за участниците в идващите дни. Като фаворизиран, той ще дирижира събитията в идващите 24 часа. На Острова на определения той получава и най-ценното – храна!

" Развълнувах се. Още повече от реакцията на групата към мен, когато схванаха, че това е моят номер! "

Неговата персонална задача е да покаже, че хората от третата възраст не са по-неспособни от по-младите. 

Емил е на 65 година и по специалност е учител. Работи като каскадьор още от 1980 година
 
Блъскали са го коли с висока скорост, скачал е от високо и е взел участие в боеве. Сега предава опита си на студентите в НСА.
 
Със брачната половинка си са дружно към този момент 36 години. Според тях тайната за хармонията е да даваш персонално пространство на другия, да му съдействаш и да не го ограничаваш, да има доверие.

На Острова брачната половинка му доста му липсва, поради вкусните манджи, които умее да готви. Сам признава, че не се е научил да си подготвя храна и в този момент това му пречи.

Двамата имат щерка с куп медали от надпревари по акробатика и аеробика. А също и котка, за която признава, че би заобичал, в случай че не си скубе толкоз доста козината.

Емил има и друго скъпо качество - той умее да се радва на красивото към себе си. Ето за какво приема с огромен оптимизъм двойката влюбени, разкрили се един за различен на Филипините. Според него обаче би трябвало да мине малко време, с цел да може първичната огнена обич да позатихне и да бъде сменена от любов.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР