От „Демократична България“ вече са подписали коалиционното споразумение. Това е

...
От „Демократична България“ вече са подписали коалиционното споразумение. Това е
Коментари Харесай

„Демократична България“ подписа коалиционното споразумение

От „ Демократична България “ към този момент са подписали съдружното съглашение. Това е удостоверил източник от партията пред Българска национална телевизия.

Очаква се в бъдещия кабинет Демократична България да има трима министри - Надежда Йорданова на Министерство на правораздаването, Божидар Божанов - на дигитализацията и електронното ръководство и Борислав Сандов – на Министерство на околната среда и водите и вицепремиер.

По-рано в Народно събрание Христо Иванов сподели, че гледа с оптимизъм на бъдещото ръководство.

„ Естествено, че сме имали разискване по съответни позиции и хора. Мисля, че е редно мандатоносителите да ги разгласят “, разяснява пред публицисти Иванов. Според него е огромен проблем, че в страната от месеци няма постоянен кабинет.

„ В целите на това ръководство са застъпени доста значими за нас тематики като правосъдната промяна, електронното ръководство, опазването на околната среда. Изобщо области, в които ние се надяваме да имаме принос “, посочи водачът на Демократична България. Той обаче предизвести, че работата на кабинета ще бъде комплицирана по доста аргументи.

„ Всички ние би трябвало да работим с ясно схващане и отговорност тези компликации да бъдат преодолени “, акцентира водачът на „ Демократична България “.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР