От Демократи за силна България също явно решават да запазят

...
От Демократи за силна България също явно решават да запазят
Коментари Харесай

Атанасов отказа на Борисов - с пост във фейсбук

От Демократи за мощна България също очевидно вземат решение да запазят безмълвие и да се трансферират във обществените мрежи.

Единствената до този миг реакция от ДСБ е пост на водача им Атанас Атанасов във фейсбук и то във връзка не резултатите им от изборите, а неприсъствен спор с водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Атанас Атанасов препраща Борисов към диалози с Движение за права и свободи и " Възраждане ", както и със Стефан Янев , който " е подготвен на всичко ".

Борисов искаше властта - купи си я! Сега няма право да търси поддръжка от тези, които смъкна от власт. Нали бяха дилетанти... ", написа Атанас Атанасов.

Оценката му е, че сега " на ход са експертите от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане. Стефан Янев е подготвен на всичко. Очакваме решението на най-опитния. "

Реакцията на водача на ДСБ идва два часа, след, на която Борисов разгласи главните, на които първата политическа мощ в 48-о Народно заседание счита да предложи диалози за ръководство. Формулата, както я показа Борисов обаче, не беше диалози за коалиция, а контактна група за договаряния с изтъкнати експерти по две посоки - антипутин и стопанска система.

Припомняме. че избори на 2 октомври като събра 25,5% поддръжка. Съставянето на държавно управление обаче се трансформира в сложна задача, поради фрагментираният парламент, в който и невъзможността за събиране на устойчиво болшинство.
 Симеон Дянков: Единствената допустима коалиция ще е ГЕРБ, Демократична България и Движение за права и свободи
Симеон Дянков: Единствената допустима коалиция ще е ГЕРБ, Демократична България и Движение за права и свободи

Не знаем какви биха могли да бъдат политиките във финансовата сфера на Стефан Янев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР