От Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) разглеждат клипа

...
От Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) разглеждат клипа
Коментари Харесай

Голяма беля дебне над Сузанита, която разтресе "детска дупара" и се надруса с трева, докато прави френска любов на предната седалка

От Държавна организация за протекция на детето (ДАЗД) преглеждат клипа на Сузанита към новата й ария с попфолк артиста Ангел - „ К`во става, брат “. Причината – държанието на дъщерята на Орхан Мурад, която скоро навърши 15 години, още веднъж прекрачва моралните граници.

На фрагментите облеклото на певицата по традиция е нищожно, още веднъж са налице туърк осъществявания и размахване на междинен пръст, само че навеждането към сътрудника й за орална обич и плюенето по служители на реда надмина скандалното видео на „ Луцифер и Буда “, с което тя закупи необятна известност.

Възмутен жител към този момент е подал сигнал в ДАЗД за клипа, като специалистите ще алармират и Съвет за електронни медии. „ Самосезирали сме се. Ще проверим дали родителите на Сузанита са дали позволение тя да вземат участие в сходни подиуми “, обясниха от организацията, представени от в. Монитор .

Досега фолклегендата Орхан Мурад и брачната половинка му Шенай показват цялостно единодушие с държанието на наследницата си. Изпълнителят на „ Хиляди слънца “ нееднократно съобщи, че тийнейджърката не е по-скандална от другите имена в сектора и по различен метод не може да се пробие в България.

„ Ще осъждам всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на погрешни неща във връзка с Сузанита и моето семейство “, закани се той преди време в отворено писмо във Facebook.

Феновете също скочиха против клипа на „ К`во става, брат “ и приканват за докладване на неприличното наличие в YouTube, където видеото към този момент е на второ място по набиране на известност. Те видяха и прилики с парчето на рапъра Лил Пъмп - Gucci Gang. Това не е първият път, в който певицата би трябвало да потвърждава авторски права. Песента „ Луцифер и Буда “ беше свалена от платформата за видеосподеляне поради подозрение за плагиатство. Сигнал до уеб страницата беше изпратен от професор Биджан Казем Мисаг, който стои зад мелодията към истинската ария - Allahumma Ya Subuhun. Цигуларят е написал музиката преди близо 40 години, а неин запис е изработен през 1991 година от международно приетият продуцент Том Прайс.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР