От Черно море определиха назначението на Волен Чинков за главен

...
От Черно море определиха назначението на Волен Чинков за главен
Коментари Харесай

Черно море възропта срещу назначението на Волен Чинков за главен съдия на мача с Лудогорец

От Черно море дефинираха назначението на Волен Чинков за основен арбитър на мача с Лудогорец като " провокация ". Припомняме, че " моряците " не останаха удовлетворени от отсъжданията на рефера по време на полуфиналния конфликт с " орлите " за Купата на България, а Илиан Илиев показа след края на дуела, че Чинков е повлиял на резултата.
 Илиев: Лудогорец няма потребност от този слугинаж, видяха го в Европа Илиев: Лудогорец няма потребност от този слугинаж, видяха го в Европа
Ето какво написаха от варненския клуб:

" ПФК Черно море счита за провокация назначението на Волен Чинков за основен арбитър на мача ни против Лудогорец.

Предвид последната ни среща с този противник на стадион " Тича " и отсъжданията на рефера, ексцесиите по време на мача и след неговия край, и наказванията, последвали за нашия клуб, в резултат на жалбите от страна на рефера, считаме това за неприемливо.

Считаме, че въпросното предопределение ще вкара в допълнение напрежение в срещата, която по този начин или другояче е изпълнена със заряд.

ПФК Черно море постоянно играе за своята чест и не влиза в ангажименти с втори или трети тимове. Винаги се борим за феърплея. Дано и съдийството на Волен Чинков е в името на феърплея ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР