От bTV издават, че от известно време насам Цветанка Ризова

...
От bTV издават, че от известно време насам Цветанка Ризова
Коментари Харесай

Цветанка Ризова сключи тайно брак

От bTV издават, че от известно време насам Цветанка Ризова влиза в нюзрума с ария на уста. Причината за това е освен, че е щастливо влюбена, а и че Антон Хекимян, с който бе в неприятни връзки, към този момент не е в медията. Арменецът я считал за част от тима на „ свещените крави “ с дълъг стаж и многочислени познанства, в които влизали още Диана Любенова и Жени Мрачева.

 

Всички те не изпълнявали всяка повеля на Хекимян, за разлика от младите и неопитни Митю Маринов и Бесте Сабри. След промяната на водещите на „ Тази събота и неделя “, Ризова била сигурна, че и нейният ред е близо. Журналистката обаче си отдъхнала, откакто Хекимян се трансферира в ГЕРБ. Тя била и една от празнуващите неуспеха на арменеца в борбата за столичен кмет.

След развода си преди десетилетие, Цветанка Ризова има до себе си различен мъж от към две години – юристът Красимир Недев. Нейни сътрудници издават, че двамата даже са сключили скришен брак преди няколко месеца в стеснен другарски кръг. Те се появили за пръв път дружно на премиерата на книга на някогашния министър на културата Петър Стоянович, показана пред защита аудитория в двореца „ Врана “ преди 2 години.

 

Стилисти от медията издават, че Ризова държи постоянно да е с открити ръце чак до ключицата, с цел да се вижда, че въпреки и на 58, тялото й към момента е плътно. Знае се, че поддържа формата си с уморителен апетит. Вероятно това е и повода, поради която няма мощ, която да я накара да облече сако като останалите си сътрудници. Тя обаче следва едно предписание – в никакъв случай да не се появява на екран с надълбоко деколте. Тъй като е висока единствено 160 см., в никакъв случай не слиза от обувките си на ток и прецизно следи всеки грам храна, която поема. В някои дни яде единствено по 2 ябълки. Гардеробиерите на bTV са вдигнали ръце с нея и споделят, че никой различен не облича ризки без ръкави през декември и януари, само че с нея на глава не се излиза.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР