От БСП увериха, че двамата депутати, пътували до Залцбург на

...
От БСП увериха, че двамата депутати, пътували до Залцбург на
Коментари Харесай

Вижте колко похарчиха депутатите за командировка на изложение за лов и риболов в Залцбург

От Българска социалистическа партия увериха, че двамата депутати, пътували до Залцбург на Изложението за по лов и лов на риба, персонално ще поемат разноските за тези пътувания.

Оказва се, че представители на Движение за права и свободи и "Обединени патриоти " също са пътували на командировка до Залцбург на Изложението за по лов и лов на риба, на което са били и депутатите от Българска социалистическа партия, оповестява БТВ.

След като Българска социалистическа партия за трети път излезе от Народното събрание, двама нейни депутати нарушиха протеста на личната си партия и отидоха в командировка в чужбина. Те бяха на ловно-рибарско ревю в Залцбург.

Депутатите Александър Сабанов от "Обединени патриоти " и Бюрхан Абазов от Движение за права и свободи също са били в командировка на това ревю. Утвърдените разноски за депутатът Иван Иванов от Българска социалистическа партия са 1382 лв. за самолетен билет, за хотел са отишли 1308 лв., а командировачните му са били 342 лв.. Общо сумата е малко над 3000 лв.. По подобен метод наподобява сметката и за другия депутат от Българска социалистическа партия – Йордан Младенов. При него особеното е, че са му утвърдени и вътрешни разноски на стойност 60 лв. за превоз.

Самолетният билет на депутатът от "Обединени патриоти " – Александър Сабанов, е над 2000 лв.. За хотела му са платени 1635 лв., командировачните още веднъж са в същия порядък – към 300 лв.. Неговата командировка към този момент е регистрирана в Народното събрание, общо разходът е 4110 лв. за пътуването.

Депутатът от Движение за права и свободи Бюрхан Абазов се приближава като изхарчена сума до сътрудниците си от Българска социалистическа партия. Общо изхарчената сума за командировката на четиримата депутати до Залцбург на Изложението за лов и лов на риба е 13 473 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР