От БСП ще задържат мандата до петък. Това каза председателя

...
От БСП ще задържат мандата до петък. Това каза председателя
Коментари Харесай

БСП казаха до кога ще задържат мандата

От Българска социалистическа партия ще задържат мандата до петък. Това сподели ръководителя на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски откакто управлението на Българска социалистическа партия се срещна с членовете на Изпълнителното бюро на партията, с цел да реши дали да върне третия мандат за сформиране на държавно управление.

Във вторник, пък, Българска социалистическа партия събира Националния съвет на партията, с цел да организира полемики и с членовете му по отношение на връщане на мандата предварително.

По думите на Свиленски " тогава ще бъдат препоръчани два разновидността за деяние, за решение, които са в сходство с Конституцията и ще бъдат с небосвод петък ".

Той не посочи какви ще бъдат двете им оферти. Но сподели, че на обществото ще бъде показано това, което реши Националният съвет на левицата.

Лидерът на левицата Корнелия Нинова заприказва за връщане на мандата след записа на „ Демократична България “ от петък, когато ПГ на партията организира съвещание на включени микрофони в зала „ Запад “ на Народното събрание.

Впоследствие водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов съобщи, че отдръпва партията си от договарянията за държавно управление. Това прави реконструирането на обединението ПП-ИТН-БСП-ДБ невероятно, а чисто математически събирането на болшинство без Има Такъв Народ е невероятно.

Преди дни Корнелия Нинова съобщи, че Българска социалистическа партия ще държи мандата до 15 август, с цел да бъде признато антикорупционно законодателство и да бъде определен ръководител на КЕВР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР