От БСП ще изискат от Министерството на регионалното развитие и

...
От БСП ще изискат от Министерството на регионалното развитие и
Коментари Харесай

БСП ще изиска документите по преписката за ремонта на Ларгото

От Българска социалистическа партия ще изискат от Министерството на районното развиване и дирекцията за строителен надзор документи по преписката, обвързвана със строителството на столичното Ларго. Това разгласи на брифинг в Народното събрание депутатът Елена Йончева

„Министерство на културата делото за наказателна клауза на Ларгото. Изводът на съда е, че обектът е бил предаден в период, заради което строителят не дължи наказателна клауза на Министерството на културата. Това удостоверява достоверността на диалога, който стана обществено прочут като „Ало, Банов съм“, сподели Йончева.

Тя уточни, че министър председателят е отказал да вземе отношение, за това че негов министър е давал инструкции за подправяне на документи. „ Министерството губи пари на жителите, а на Борисов му е все едно. Борисов отхвърля да поеме политическа отговорност “, сподели още представителят на Българска социалистическа партия. „ Вместо това той споделя: „ Няма да ме вкарате в това “. Това е министърът, който Борисов самичък си е избрал. Това е неговият министерски съвет, за който той носи отговорности “, съобщи Йончева.

От ГЕРБ отвърнаха, че съдът би трябвало да реши има ли закъснение на строителството на трета инстанция.

„Доколкото разбирам, разясниха решението на втората инстанция на съда. Министерството ще апелира на трета инстанция. Така, че съдът ще си каже думата. Делото е за това дали има закъснение при строителството или няма закъснение при строителството. Към момента съдът взема решение, че няма забавяне“, сподели Тома Биков.

„Ние във вътрешнопартийната акция за редене на листата на Българска социалистическа партия няма да участваме. Целият цирк, който разиграват тука е едно отскачане пред водача кой е „по по-най“, съобщи депутатът от ГЕРБ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР