От БСП определиха акцията на прокуратурата в МВР като показна.

...
От БСП определиха акцията на прокуратурата в МВР като показна.
Коментари Харесай

От БСП определиха акцията на прокуратурата в МВР като показна

От Българска социалистическа партия дефинираха акцията на прокуратурата в Министерство на вътрешните работи като показна. А от „ Изправи се! Мутри вън! “ оповестиха, че протичащото се е опит да се сплаши служебното държавно управление.

„ Акцията е меко казано странна по мащабите си – и то в Министерството на вътрешните работи. Не е нужно да си експерт, с цел да се стигне до заключението, че в случай че има съмнение за съответен отговорен, диалозите и инспекциите могат да станат и по не толкоз демонстративен метод. Така че това наподобява като посягане върху българската държавност и институции”, разяснява Румен Гечев от Българска социалистическа партия.

По думите на Гечев прокуратурата не работи толкоз бързо по всички проблеми: „ Няма такава страна, в която министър председателят ще го заловен с милиони евро и със злато в чекмеджето и прокуратурата ще мълчи. Защо прокуратурата не изпрати незабавно обиск и баретите в домовете на господин Борисов? Защо нямаше претършуване? Защо прокуратурата мълчи към този момент година? “

Опитът да се сплаши Бойко Рашков е опит да сплашат всички министри, които желаят да покажат истината за ръководството на Бойко Борисов и ГЕРБ. Това съобщи ръководителят на обединението „ Изправи се! Мутри вън! “ Мая Манолова във видео онлайн във „ Facebook “ от митинга през днешния ден пред Съдебната палата.

„ Няма да оставим прокуратурата да се пробва да опасява служебното държавно управление. Това е в полза на Борисов и на ГЕРБ, с цел да останат нещата същите “, разяснява още Манолова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР