От BritishAirways, най-голямата авиокомпания на Хийтроу, се извиниха на клиентите

...
От BritishAirways, най-голямата авиокомпания на Хийтроу, се извиниха на клиентите
Коментари Харесай

Студ и сняг сковаха Обединеното кралство

От BritishAirways, най-голямата самолетна компания на Хийтроу, се извиниха на клиентите си, след анулацията на най-малко 50 полета в неделя и ги увериха, че ще им върнат парите за „ изгорелите ” билети или при предпочитание, ще им създадат нови резервации. На тези, които не могат да се доберат до домовете си, летището ще даде ваучери за хотел. Полетите от Хийтроу ще бъдат лимитирани и през днешния ден.

Летище Гетуик затвори през вчерашния ден краткотрайно една от пистите си, само че по-късно я отвори още веднъж, преценявайки изискванията като по-безопасни. Летищните управляващи предизвестиха пасажерите да ревизират статуса на полета си, преди да тръгнат за Гетуик и споделиха, че чакат нови разстройства в разписанието, поради студеното време и непредвидения снеговалеж.

Лондонското летище Лутън също предизвести, че се чака отсрочване на полети. В събота летището в Манчестър затвори и двете си писти поради изобилен снеговалеж и анулира десетки полети. Засегнатите летища би трябвало да се оправят освен с почистването на пистите, само че...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР