От Бразилската футболна конфедерация излязоха с официално изявление, в което

...
От Бразилската футболна конфедерация излязоха с официално изявление, в което
Коментари Харесай

В Бразилия официално отрекоха за договорка с Анчелоти

От Бразилската футболна конфедерация излязоха с публично изказване, в което отхвърлиха появилите се по-рано през днешния ден информации, че наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е постигнал съглашение да поеме „ Селесао “ през лятото с контракт до края на Мондиал 2026.

„ Бразилската футболна конфедерация (CBF) съобщава, че новината, оповестена този петък (10/02), че треньорът на Реал Мадрид, италианецът Карло Анчелоти, е новият треньор на бразилския национал тим, е неоснователна. Президентът Еналдо Родригес поддържа изказванията си, които даде в сряда след тегленето на жребия за Купата на Бразилия. Тогава той опроверга спекулациите, като съобщи, че въпросът се преглежда транспарантно и че определеният селекционер ще бъде разгласен в точния миг “, се споделя в изказването.

На днешната си конференция самият Анчелоти също отхвърли да удостовери за сделка със CBF, като акцентира, че договорът му с мадридчани е до лятото на 2024 година. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР