От Ботев (Пловдив) изразиха претенции към работата на рефера Ивайло

...
От Ботев (Пловдив) изразиха претенции към работата на рефера Ивайло
Коментари Харесай

Ботев с претенции към Сватбата

От Ботев (Пловдив) показаха искания към работата на рефера Ивайло Стоянов - Сватбата след загубата с 0:4 от ЦСКА в София. От клуба разпространиха видео със противоречивите моменти с ангажимента, че също носят виновност за провалянето, само че не желаят " да си затварят очите ". Вчера и капитанът Ивелин Попов излезе с персонална позиция.

Ето какво написаха от Ботев:

" Уважаеми Ботевисти,

В приложеното видео ще имате опцията да се запознаете със съдийските неточности, ощетили нашия внушителен мъжки тим при гостуването му на ЦСКА в среща за състезание, играна на националния стадион " Васил Левски ".

ПФК " Ботев " регистрира личните си пропуски, довели до неприятната загуба с 4:0, само че това не е съображение да си затворим очите за безобразното и преднамерено съдийство, трансформирало хода на срещата в основни моменти.

Отнасяме се с нужното почитание към нашия противник, като по никакъв метод не бихме желали да неглижираме успеха му, само че сме уверени в правотата на своето неодобрение.

Вярваме, че декларираното предпочитание за смяна в развиването на българския футбол, изразено ясно от всички претенденти на отминалия избирателен конгрес на БФС, ще докара до промени и в българското съдийство, с цел да може всички тимове да се състезават при цялостна равнопоставеност.

С почитание,

Ръководството на ПФК Ботев ".
 Попето изригна: Палячовци, не се подигравайте с Ботев!
Попето изригна: Палячовци, не се подигравайте с Ботев!

Ето за какво е неудовлетворен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР