От Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията

...
От Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията
Коментари Харесай

Заведенията поискаха мерките в подкрепа на бизнеса да продължат

От Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията (СЗБ) приканиха ограниченията в поддръжка на бизнеса и чиновниците им да бъдат разширени и да продължат най-малко до края на годината. Според тях някои от подхванатите антикризисни ограничения даже би трябвало да станат непрекъснати, тъй като в противоположен случай ще се стигне до банкрути и хиляди хора ще изгубят работата си.

Това се показва в позиция на двете организации, които означават, че са най-засегнат от рецесията бранш, който към момента е отчасти или изцяло затворен.

„ Изборите минаха, народът направи своя избор и през вчерашния ден новите депутати поставиха клетва. В този тежък за целия свят интервал хората и бизнесът имат потребност от непоклатимост и поддръжка. Затова призоваваме всички, от които ще зависи ориста на България да загърбят разликите си, когато става въпрос за българския бизнес и здравето на хората “, се показва в изказването.

„ Ние сме представители на дребния и междинен бизнес, който образува над 80% от стопанската система. Огромна част от работещите българи зависят от нашето оцеляване. Помогнете им да не останат без трудови приходи и да не легнат на гърба на обществената система “, приканват от организациите на заведенията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР