От Бъкингам потвърждават, че Нейно Величество кралица Елизабет Втора е

...
От Бъкингам потвърждават, че Нейно Величество кралица Елизабет Втора е
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора е заразена с COVID-19

От Бъкингам удостоверяват, че Нейно Величество кралица Елизабет Втора е с позитивен резултат от тест за ковид .

95-годишният монарх изпитва леки признаци, сходни на простуда , само че чака да продължи с по-леките си отговорности в замъка Уиндзор през идната седмица, означават от. Очаква се кралицата да продължи да получава здравна помощ и съблюдава всички подобаващи инструкции.

Предполага се, че Елизабет Втора е имунизирана с три дози , само че по разпореждане на лекарите бе в отмора от средата на октомври. Тогава тя анулира серия от задължения и прекара една нощ в болница, подлагайки се на предварителни проби.

Миналата седмица кралицата организира виртуални аудиенции от Бъркшир и се срещна с новия министър на защитата - генерал-майор Елдън Милар и неговия предходник, контраадмирал Джеймс Маклеод, в сряда.

Смята се, че Елизабет Втора е прекарала време с най-големия си наследник, принц Чарлз , във вторник, 8 февруари, когато той е бил хазаин на събитие в замъка Уиндзор. Няколко дни по-късно той даде позитивна проба за Covid, само че се възвърне бързо .
 Кралица Елизабет отбелязва 70 години на трона  Кралица Елизабет отбелязва 70 години на трона  Кралица Елизабет отбелязва 70 години на трона  Кралица Елизабет отбелязва 70 години на трона
73-годишният принц Чарлз направи първата си обща обществена изява със сестра си - 71-годишната принцеса Ан, в петък, с цел да връчи юбилейните награди на кралицата за обучение на гала в двореца Сейнт Джеймс.

Херцогинята на Корнуол – Камила Паркър-Боулс, също се оказа с позитивен тест за за Covid , като от резиденцията Кларънс Хаус потвърдиха в понеделник, 14 февруари, че Камила се е самоизолирала.
 Ярките одежди на кралица Елизабет II  Ярките одежди на кралица Елизабет II  Ярките одежди на кралица Елизабет II  Ярките одежди на кралица Елизабет II
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР