От Арсенал обявиха, че състоянието на футболиста Пабло Мари, който

...
От Арсенал обявиха, че състоянието на футболиста Пабло Мари, който
Коментари Харесай

Арсенал с официална информация за намушкания съотборник на Антов

От Арсенал оповестиха, че положението на футболиста Пабло Мари, който играе чартърен в италианския Монца и бе измежду потърпевшите при офанзива на човек с нож в търговски център в Асаго - градче, южно от Милано, не е съществено.

" Ние се свързахме с сътрудника на Пабло, който ни сподели, че футболистът е в болница, само че не е съществено ранен ", се споделя в послание на клуба от Лондон.

" Сега разбрах. Знам, че техническият шеф Еду е в контакт с околните му. В болница е, само че наподобява в положително положение ", разяснява и мениджърът на " артилеристите " Микел Артета на конференцията след загубата от ПСВ Айндховен.

По-рано в Туитър изпълнителният шеф на Монца Галиани написа: " Скъпо Пабло, ни есме покрай теб и фамилията ти. Обичаме те. Продължи да се бориш, както знаеш да го правиш. Ти си войник и ще се оправиш бързо ".

Галиани разкри, че 29-годишният бранител Пабло Мари има дълбока рана на гърба, която за благополучие не е засегнала жизнен орган. Животът на играча не е в заплаха и той би трябвало да се възвърне бързо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР