От АПИ съобщиха, че се въвежда ограничение на движението на

...
От АПИ съобщиха, че се въвежда ограничение на движението на
Коментари Харесай

Извънредно! Не тръгвайте към София по АМ Тракия!

От АПИ оповестиха, че се вкарва ограничаване на придвижването на МПС над 12 т по Автомагистрала " Тракия " в посока София на територията на област Пазарджик заради влошени метеорологични условия в област София.

Тапа на Автомагистрала " Тракия " запуши метода към София, а колите към км 20 са блокирани от близо час. Средната скорост на придвижване в региона е евентуално под 10 км/час. Движението е затруднено и поради валящия сняг.

Временно е лимитирано придвижването на МПС над 12 т и по Автомагистрала „ Струма “ от км 20 до км 26 в област Перник за снегопочистване. Три колони от коли са се образували на Автомагистрала „ Струма “ в региона на Стара село в посока София. Автомобилите не се движат, като около тях е минал единствено един снегорин с вдигната лопада, оповестява " Фокус ".

7-километрова колона от коли се е образувала към 50-ти км на Автомагистрала " Хемус " в посока града. Всички коли – леки и тежкотоварни – съвсем не се придвижват към този момент близо половин час.

По данни на BulNews.bg, полицията е затворила интернационалния път Е-79 при Ботевград в посока автомагистрала „ Хемус “. Обилният снеговалеж е натрупал съществено количество върху асфалта на аутобана и затова трафикът е спрян, до момента в който бъде изчистен пътят към столицата.

Тировете и леките коли са отбити още на пистата край Ботевград, където към този момент се е образувала километрична опашка. От АПИ поучават да изчакате с тръгването си по този маршрут най-малко още час, с цел да не попаднете в снежния капан.

По целия интернационален път Е-79 от Монтана до Ботевград има закъсали тежки камиони, които основават съществени спънки за останалите участници в придвижването.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР