От американското посолство казаха на информационните агенции, че Вашингтон обмисля

...
От американското посолство казаха на информационните агенции, че Вашингтон обмисля
Коментари Харесай

Русия експулсира заместник-посланика на САЩ

От американското посолство споделиха на осведомителните организации, че Вашингтон обмисля ответен отговор, оповестява.

Горман е американски посланик от кариерата, профилиран в сигурността, съгласно неговата биография. Преди това той е бил заместник-помощник-секретар и помощник-директор за следствия и разбор на закани (TIA) в Бюрото за дипломатическа сигурност на отдела.

Той също по този начин беше командирован като офицер по сигурността в редица дипломатически задачи на Съединени американски щати по света, в това число в Русия, Ирак, Йордания, Китай, Казахстан и Армения.

По-рано бе обявено, че посланикът на Съединени американски щати Джон Съливан е дошъл в съветското външно министерство. Той e напуснал постройката на министерството, откакто прекара там към 15 минути.

„ Можем да потвърдим, че Русия е изгонила заместник-ръководителя на дипломатическата задача на Съединени американски щати Барт Горман, който е бил заместник-ръководител на посолството и основен член на неговия екип “, оповестиха от посолството на Съединени американски щати, съобщи ТАСС.

Посолството на Съединени американски щати твърди, че заместник-ръководителят на дипломатическата задача към момента е имал годна виза: „ Мандатът на заместник-посланик Горман не е завършил: той е имал годна виза и е бил в Русия по-малко от три години “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР