На последното си заседание комисията е взела решение да предложи

...
На последното си заседание комисията е взела решение да предложи
Коментари Харесай

Комисията към Съдийската колегия на ВСС привиква Веселин Денков н...

На последното си съвещание комисията е взела решение да предложи за сведение отчета от работата си досега на съдийската гилдия, както и да изиска удължение на периода на активността си до 30 септември 2024 година

 

Комисията е взела решение да предложения за чуване на 19 юни Веселин Денков. Също по този начин е приела за сведение отчет от Цветинка Пашкунова - член на Съдийската гилдия, по отношение на осъществено изследване на материалите по прокурорски преписки на Софийската районна прокуратура по отношение на Божанов, написа Българска телеграфна агенция.

Мартин Божанов беше погубен в София на 31 януари. От прокуратурата влязоха в частен клуб SS в столичния квартал “Гео Милев ”, свързван с Божанов. В момента се води досъдебно произвеждане за проведена незаконна група, част от която е Божанов, основана за оказване на напън на магистрати, имотни измами и пране на пари.

 

Стана известно и че Мартин Божанов е сменил числа от ЕГН-то си, както и фамилното си име.

В Народното събрание беше основана краткотрайна парламентарна комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Божанов. Съдийската и Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет също започнаха да се занимават с проблема и с възможната връзка на магистрати с Мартин Божанов, като сътвориха нарочни комисии.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР