От Агенцията по вписванията са обжалвали съдебното решение . Това

...
От Агенцията по вписванията са обжалвали съдебното решение . Това
Коментари Харесай

Ден след призива на ПП-ДБ: Агенцията по вписванията обжалва решението на съда за Пловдивския панаир

От Агенцията по вписванията са обжалвали правосъдното решение . Това се случва единствено ден, откакто водачите на обединяването „ Продължаваме промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и Атанас Атанасов внесоха молба до Агенцията да отбрани пред по-горна правосъдна инстанция отхвърли си да впише в Търговския указател прехвърлянето на акциите на община Варна в „ Пълдин Туринвест “ АД, с което предприемачът става цялостен стопанин на Пловдивския панаир.

В апела си парламентарното обединяване сред Политическа партия и Демократична България се базира на събитието, че Агенцията по вписванията към Министерството на правораздаването е страна в процеса , както и на обстоятелството, че собствеността на Пловдивския панаир е от извънредно висок публичен интерес .

От години почетният консул на Руската федерация Гергов прави опити да реализира скрита приватизация на панаира със съдействието на Общинските препоръки в Пловдив и Варна, следени от ГЕРБ. След дейностите на Агенцията по вписванията от през днешния ден развиването на обстановката остава в ръцете на Апелативния съд в Пловдив.

„ Адмирации за Агенцията по вписванията! Те вършат вероятното, с цел да защитят отхвърли на Търговския указател по вписването на апорта на акциите от Панаира “, сподели пловдивският общински консултант от Демократична България Веселина Александрова .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР