От 9 до 11 септември в 82 руски региона се

...
От 9 до 11 септември в 82 руски региона се
Коментари Харесай

На най-честните избори в Русия руснаци символично протестират срещу Путин и войната

От 9 до 11 септември в 82 съветски района се организираха избори, в които се избираха 14 губернатора, депутатите в 6 района, както и няколко градски Народното събрание. Резултатите са предстоящи - по предварителни данни съвсем на всички места побеждават претендентите на Кремъл, издигнати от " Единна Русия. Само в 1 от 14 района в изборите за губернатори към този момент води самостоятелен претендент.

Това тридневно гласоподаване ще влезе в историята като " най-честното " - наблюдаващите са записали единствено шест нарушавания в цяла Русия.

Факт е обаче, че по време на изборите руснаците стачкуват алегорично против Путин и кръвопролитната война, която води в Украйна. 

Купища бюлетини с обиди към властта бяха открити след завършилото тридневното гласоподаване на изборите в Русия. В Краснодар, Екатеринбург, Москва, Тува, Пенза и други градове гласуващите желаят да се спре войната в Украйна, мир за украинците, да се освободят политическите пандизчии, да се съди Путин... На доста от бюлетините има просто откровени псувни против Кремъл.

Това обаче надали е задоволително, с цел да накара ръководещите в Москва да се съобразят с настояванията на хората в страната, тъй като в никакъв случай няма да се примирят и да признаят, че към този момент украинците психически ги превъзхождат и са подготвени на всичко, с цел да отвоюват свободата и независимостта си, които Русия желае да им отнеме.

 izbori_russia_protest.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР