От 9 ч. до 12 ч. се ограничава движението по

...
От 9 ч. до 12 ч. се ограничава движението по
Коментари Харесай

От 9 ч. до 12 ч. се ограничава движението по участък от път I-8 София - Пазарджик при пътен възел „Мухово“

От 9 ч. до 12 ч. се лимитира придвижването по сектор от път I-8 София - Пазарджик при пътен възел „ Мухово “ на Автомагистрала „ Тракия “. Затворена ще бъде връзката сред първокласния път и платното на автомагистралата в посока София. Преминаването по Автомагистрала „ Тракия “ в региона на пътния възел няма да бъде възпрепятствано. Временната организация е за осъществяване на обучение сред звената на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ и структури на Министерство на вътрешните работи при пътнотранспортни катастрофи.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да карат деликатно със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР