От “Продължаваме промяната” обвиниха депутатите от “Има такъв народ”, че

...
От “Продължаваме промяната” обвиниха депутатите от “Има такъв народ”, че
Коментари Харесай

Промяната обвиниха “Има такъв народ” в саботиране на работата срещу корупцията

От “Продължаваме промяната” упрекнаха депутатите от “Има подобен народ”, че целеустремено саботират работата по законопроекта за противопоставяне на корупцията.

Председателят на правната комисия в Народното събрание и народен представител от “Продължаваме промяната” Милен Матеев разгласи, че Има Такъв Народ са сложили условия да имат собствен човек в комисията за противопоставяне на корупцията, който да бъде с право на несъгласие.

“Който да взема решение кой да бъде разследван и кой не. Също по този начин съм извънредно изумен, че почитан правист като Ива Митева, не е прочела законопроекта и приказва безспорни неистини за това по какъв начин членове от него са противоконституционни”

От “Продължаваме промяната” благодариха на съдружните сътрудници от Демократична България за това, че са помогнали с работа по сформиране на законопроекта за антикорупционната комисия.

По-рано през днешния ден стана ясно, че министър председателят Кирил Петков е провеждал срещи с депутати от Има Такъв Народ, с цел да ги убеди да поддържат държавното управление макар решението на партията за овакантяване на властта.

Кирил Симеонов от Има Такъв Народ обществено разгласи, че се е срещнал с премиера и е бил убеждаван да не се подчини на партийното решение за овакантяване на ръководството. От партията на Слави Трифонов прибавиха, че това не е единственият опит на Кирил Петков да разрушава единството на партията.

Има Такъв Народ остро разкритикува импортирания план за промени в закона за КПКОНПИ и се усъмниха, че задачата е основаване на лична, втора прокуратура.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР