От 80 до 500 лв. ще струват билетите за новото

...
От 80 до 500 лв. ще струват билетите за новото
Коментари Харесай

Лили по-скъпа и от Малкович

От 80 до 500 лева ще костват билетите за новото турне на примата



От 80 до 200 лв. ще костват естествените билети за 15-те концерта в 13 гада в страната от тазгодишното национално турне на Лили Иванова, оповестиха от екипа й. Примата на родната сцена ще могат да гледат и ВИП персони, за които цената на билета отива като за холивудската звезда Джон Малкович, който неотдавна бе у нас - от 300 до 500 лв.. " И тя е звезда като него, обикновено е да е по този начин! Все отново хората, които могат да си я разрешат, ще я гледат от първите редове ", разясняват от екипа на звездата.
 Иванова още веднъж потегля по страната Иванова още веднъж потегля по страната
Първото събитие за Лили е на 10 май в Благоевград. За 7 месеца Иванова и екипът й ще изнесат концерти в най-големите зали във Варна - 14 юни и 28 ноември, Велико Търново - 16 юни, Плевен - 20 юни, Бургас - 7 август, Созопол - 9 август, Пловдив - 12 август, Стара Загора - 17 август, Добрич - 4 септември, Враца - 18 септември, Хасково - 20 септември, Русе - 20 ноември.

На 15 и 16 декември певицата ще има два поредни концерта в зала 1 на НДК. На сцената с Лили Иванова ще бъдат музикантите от LI Orchestra. Това са Ангел Дюлгеров - китари, цигулка, Огнян Енев - пиано, тромпет, саксофон, Иван Йорданов-Чери - китари, Христо Михалков - бас китара, Орлин Цветанов - цигулка, Росен Ватев - ударни, перкусии, и вокалното трио LaTiDa - беквокали.
 Малкович за три дни изпълни Народния макар скъпите билети Малкович за три дни изпълни Народния макар скъпите билети


Под секрет се знае, че сега Лили продължава да записва нови части, както и остарели нейни, само че с нови аранжименти. " Публиката още веднъж ще бъде сюрпризирана, както всякога на моите концерти ", споделя певицата. Иванова продължава и да работи върху физическата си форма. Тя не стопира да прави гимнастика, диетата й е желязна, а на издръжливостта й могат да завидят и 20-годишните.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР