От 8 до 11 април латвийската столица се превърна в

...
От 8 до 11 април латвийската столица се превърна в
Коментари Харесай

Адидас изигра централна роля в Седмицата на модата в Рига

От 8 до 11 април латвийската столица се трансформира в епицентър на балтийската мода по време на 33-ото издание на Седмицата на модата в Рига, в която участваха дизайнери от Литва, Естония и, несъмнено, Латвия, а даже и от Узбекистан и Финландия.


През първия ден ревютата се организираха в Office Complex Verde, съвременна постройка в бизнес центъра на града, след което се реалокираха в залата на RFW в Hanzas Perons, някогашен железопътен склад в Рига, заяви Fashion United.

Сътрудничеството сред „ Адидас “ Latvia, локалния бранд Baé by Katya Shehurina и Stockmann Department Store в партньорство с финландската дизайнерка Мия Халмесмаа изиграха водеща роля в това издание, в което бяха показани също по този начин западна мода, булчинска мода, бански костюми и оферти, ориентирани към завземане на пазарите в Близкия изток.

Сътрудничеството сред Baé и „ Адидас “, с което завърши последният ден, сложи финалния щрих на събитието. То се отличаваше от останалите, като елегантно съчетаваше динамичността на спортния колос с отличителната хармония на латвийската марка, давайки образ на едно съвременно и доброволно предложение.

Stockmann - който има осем универсални магазина във Финландия и Балтийския район - включва в офертата си новоизгряващи дизайнери от 10 години, като провежда изскачащи шоуруми и ги поддържа с информационни действия.

Като част от съдействието си със Седмицата на модата в Рига, основана през 2023 година, и в допълнение към представянето на дадена марка на главния подиум, те проведоха и изскачащ магазин, с цел да показват сбирките си на клиентите.

Поразителна със своите цветни рокли, сбирката на Халмесмаа беше показана на Седмицата на модата в Рига дружно с най-новите сбирки мода и аксесоари на Stockmann, както и с амалгама от артикули от всекидневието като портокали и зърнени закуски, и графики, които позитивно се открояваха.

Когато избира кого да поддържа, Stockmann се управлява от два съществени стълба: близостта на дизайнерите до полезностите на марката, като да вземем за пример резистентност или оправдателен дизайн, и тяхното приемане измежду клиентите./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР