От 7-ми до 10 март в Интер Експо Център ще

...
От 7-ми до 10 март в Интер Експо Център ще
Коментари Харесай

Експерти по сигурността се събират в София за SECURITY EXPO 2018

От 7-ми до 10 март в Интер Експо Център ще се организира 25-то издание на ревю SECURITY EXPO. Единственото по рода си събитие у нас в региона на сигурността за дома и бизнеса ще сплоти експертите от всички аспекти на сектора, с цел да покаже най-новите трендове и технологии. Изложението се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи, взаимно oт Интер Експо Център и Българската търговско-промишлена палата.

В рамките на четири дни SECURITY EXPO ще показа 360-градусов преглед на секторите защита, сигурност и сигурност. По време на ревюто експертите могат да прегледат и да се срещнат с последните новости в пожароизвестяване, пожарогасене, видеонаблюдение, CLOUD инженерство: IP и мрежи, IT и връзки, надзор на достъп, биометрия, съоръжение на " интелигентни здания ", профилирани коли и техника.

Тазгодишното издание на професионалния конгрес ще бъде придружено и от специфична стратегия, която ще прегледа тематиките за „ Ефективната битка с наводненията” и „ Химическа отбрана “ съгласно европейските правила и правила, както и неприкосновеността отвън сигурността в контектста на новата правна рамка, която основава Общият правилник за отбрана на персоналните данни. В поредност от презентации участниците в ревюто ще показват новаторските си оферти за основаването на една по-сигурна среда.

За поредна година SECURITY EXPO ще се организира редом с форума за енергоефективно, екологично и функционално строителство Българска строителна седмица.

Редактор: Actualno.com
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР