От 6 до 13 септември в Слънчев бряг ще се

...
От 6 до 13 септември в Слънчев бряг ще се
Коментари Харесай

Набират кандидати за лятната академия за деца-таланти

От 6 до 13 септември в Слънчев бряг ще се организира първата в България лятна академия за деца-таланти. Школата по изкуства се провежда от Асоциацията за поддръжка на децата в партньорство с Ротари клуб София Триадица, Ротари клуб София Балкан, Лайънс клуб София Кепитъл и Лайънс клуб Плевен.

„ Нашата задача е да помогнем на децата да развиват своите гении и да им осигурим колкото се може повече благоприятни условия да популяризират България и в родината, и зад граница. Най-висшият интерес е ползата на детето и би трябвало да го пазим. “, споделя ръководителят на Асоциацията за поддръжка на децата Богдана Желявска.

Лятната школа ще даде опция на определени посредством кастинг до 12 деца на възраст сред 10 и 17 години да развият качествата си в пет категории - пеене, актьорско майсторство, изобразяване, танц и музикален инструмент. Всички разноски по настаняване и храна на участниците ще се поемат от oрганизаторите, като на място е обезпечен и медицински екип. Разноските на придружителите на деца с увреждания също се покриват от Асоциация за поддръжка на децата.

Обучителните сесии ще бъдат водени от педагози с потвърден опит, а децата, класирали се с най-висока оценка във всеки от модулите, ще получат финансова поддръжка за явяване на интернационалните състезания. Финалът на лятната школа ще бъде отпразнуван с концерт и галерия на младите гении, а всеки участник ще получи документ. На всички участници в Академията ще бъде обезпечена опцията да участват на „ Аполония 2018 “, а изявените гении ще вземат присъединяване. За всички млади очаквания от академията ще бъде обезпечен превоз сред Созопол и Слънчев бряг.

За да запишат детето си за присъединяване в кастинга, родителите би трябвало да приготвят видеовизитка, клип или фотоси на детето. Материалите, съпроводени с декларация - единодушие на детето и на родителите се изпращат до 15-и юни на имейл [email protected] или като персонално известие на страницата на Асоциацията за поддръжка на децата във Facebook. Резултатите ще бъдат оповестени на същата страница на 30-и юни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР