От 500 до 2000 лева е глобата за неправилна употреба

...
От 500 до 2000 лева е глобата за неправилна употреба
Коментари Харесай

В празничните дни: Внимавайте с пиротехниката, не оставяйте коледната украса без надзор

" От 500 до 2000 лв. е санкцията за неправилна приложимост на пиротехнически средства. От полицията стартират инспекции на комерсиалните обекти, които ги продават ", увери комисар Емил Ангелов от охранителна полиция. По думите му случаите стават по две съществени аргументи - злоупотребата с алкохол и боравенето с пиротехнически произведения, оставане без контрол на децата до достъп до пиротехнически произведения.

Главен контрольор Лъчезар Близнаков от " Пътна полиция " предизвестява, че и през днешния ден остава засилен полицейския надзор по пътищата:

" От 26-и до 1-ви януари силите ще са главно ориентирани към надзор за определяне на ръководството на МПС под въздействие на алкохол и наркотични субстанции. Контролът на скоростните режими също ще е доста сериозен ".

Над 1500 инспекции на територията на цялата страна са направили чиновниците на Групово дело " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " през месец декември. Установени са 307 нарушавания и са формирани 10 акта за административни нарушавания.

" От страна на Групово дело " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " е направена съответната организация, тъй че да има инспекции и през самите празнични дни в обектите, в които обичайно събират доста хора ", уточни комисар Тонев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР