От 50-те години на миналия век насам много неща са

...
От 50-те години на миналия век насам много неща са
Коментари Харесай

Намирането на съпруг: Мисията възможна с тези съвети от 1950 г.

От 50-те години на предишния век насам доста неща са се трансформирали - от технологиите до политическите идеологии и обществените правила. Трудно е да си представим или даже да си спомним какъв е бил животът директно след Втората международна война.

Е, това е време, когато основаването на семейство е било на напред във времето в известната просвета, а намирането на брачен партньор е било значима тематика. Толкова доста, че списанията и справочниците с подготвеност предлагали съвети, които да оказват помощ на дамите да си намерят мъж - препоръки, които в този момент служат като самобитна капсула на времето за неуместните всеобщи вярвания, свързани с брачното благополучие.

Един от препоръките се появява в брой на списание McCall's през 1958 година и е озаглавен " 129 метода да си намерим брачен партньор "
.
Ето и най-интересните от тях:

Обявете се за мъж съсобственик на лодка

Списанието не прецизира дали е значимо фактически да имате лодка или не, само че всеки мъж, който е подготвен да бъде съсобственик на лодката ви, сигурно е подготвен да влезе по отношение на вас, нали?

Намерете си работа като демонстратор на риболовни такъми в магазин за спортни стоки 

Дайте на мъжа риба и той ще яде през целия ден. Научете един мъж да лови риба и той ще се ожени за вас!

На първата среща му кажете, че не мислите да се дамите

Малко противоположна логика на психиката върви доста добре. Друг съвет, който списанието дава по-нататък, е: " Посочете му, че смъртността при самотните мъже е два пъти по-висока от тази при женените. "

Изработвайте и продавайте тупета - плешивите мъже са лесна плячка!

За благополучие в наши дни плешивите мъже са склонни да са плешиви с малко повече горделивост и самочувствие.

Застанете в ъгъла и плачете безшумно

" Шансовете са огромни, че той ще пристигна да разбере какво се е случило. " Няма нищо по-хубаво от една госпожица в неволя - само че би трябвало да сте много добра актриса, с цел да се справите с подправените сълзи!
.
Спечелете доста пари 

Този съвет е много неочакван за времето си, изключително откакто и в наши дни се приказва доста за това по какъв начин нежната неустрашимост счита дамите с високи приходи за непривлекателни. Друг съвет по-късно в листата е: " Купете си кабриолет. Мъжете обичат да се возят в тях. "

Върнете се в родния си град на посетители

В публикацията се прибавя: " В момента, в който се появят нови дами, те би трябвало да се върнат в България: " Дивото дете от прилежащия апартамент може да се е трансформирало в доста прекрасен ерген, до момента в който ви е нямало ".

Нарисувайте името и номера си на покрива

Когато мъжете на земята не се обаждат, би трябвало да си поставите малко по-високи цели!

Научете се да рисувате

Това звучи, като че ли може да бъде прекрасен метод да срещнете хора със сходни ползи или да развиете личната си персона и занимание, само че след него следва значима втора стъпка: " Поставете статива пред инженерното учебно заведение ". За да бъдем почтени, множеството психолози са съгласни, че противоположностите се притеглят.

Отидете на всички срещи на класа от гимназията или колежа
.
Това в действителност би могло да бъде добър съвет в днешно време, в случай че сте харесали някого от класа си, само че списанието прибавя малко по-мрачен звук: " Там може да има вдовци ".

Спънете се, когато влезете в стаята, в която е той

Тромавостта наподобява е много привлекателна линия, както поучава и управлението: " Носете лепенка. Хората постоянно питат какво се е случило. "

Попитайте го за съвет какъв парфюм да ползвате

Това е занимателно предшествано от изказванието: " Мъжете обичат да си мислят, че са престижи в региона на парфюмите. " По създание желаете да го заблудите, че има въздействие.

Носете със себе си фотоапарат и питайте непознати, красиви мъже дали биха имали нещо срещу да ви снимат

Списанието в действителност показва " странни, красиви мъже ". Звучи необичайно, само че в случай че се замислите, вие ги принуждавате да отделят малко време, с цел да ви се възхитят през обектива. Има и по-лоши способи да накарате някого да ви огледа!

Изгубете се по време на футболен мач

Подгответе се за изцяло непланирана, откровена среща-любов, на която той също ще си намерения, че се занимавате със спорт! (Защото по какъв начин другояче бихте могли да се изгубите по време на мач?)

Ако изглеждате добре в пуловери, носете подобен на всяка трета среща 

Цифрите по този въпрос към момента са малко размити, само че явно няма по какъв начин да сгрешите, в случай че носите пуловер, в случай че изглеждате добре в него.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР