От 30-ти август до 8-ми септември 2021 г. ще бъдат

...
От 30-ти август до 8-ми септември 2021 г. ще бъдат
Коментари Харесай

БДЖ с важни промени в разписанията на влаковете

 От 30-ти август до 8-ми септември 2021 година ще бъдат въведени краткотрайни промени в разписанието на два нощни влака, които се движат по маршрута София-Бургас-София през гара Пловдив. Причината за измененията са свързани с осъществяване на преустрояване на контактна мрежа за пускане на подготвителни и демонтажни действия в гара Пловдив от Директива за птиците " Национална компания железопътна инфраструктура “ по отношение на осъществяване на план " Модернизация на стоманен път, контактна мрежа и системи за сигнализация и телекомуникации в гара Пловдив и създаване на Комуникационно-транспортен пробив под жп ареала на гара Пловдив ".

През интервала на осъществяваните поправки нощните влакове № 8626 от Бургас за София и № 8627 от София за Бургас ще бъдат обслужвани от дизелов локомотив в сектора от гара Крумово до гара Тодор Каблешков. Превозът с дизелов локомотив се постанова заради изключване на напрежението в контактната мрежа и за да не се постанова промяна на маршрут или транспорт с различен превоз за клиентите на БДЖ от тези влакове.

Поради въведените промени в организацията на придвижване на двата нощни влака, през посочения интервал ще бъде променено разписанието им, както следва:

Бързият трен № 8626 от Бургас за София, който отпътува от гара Бургас в 22:05 ч., ще се движи с поправен график след гара Първомай и ще идва в Централна гара София с 28 минути по-късно, т.е. в 06:30 ч.;

Бързият трен № 8627 от София за Бургас, който потегля от Централна гара София в 22:55 ч., ще пътува с променено разписание след гара Стамболийски и ще идва в гара Бургас със 67 минути по-късно, т.е. в 07:30 ч.

Във връзка с наложените корекции ще бъде променено разписанието и на пътническия трен № 10120 от Септември за София, който ще отпътува от гара Септември в 03:35 ч., което е с 28 минути по-рано от постоянния му график.

Клиентите на БДЖ могат да се осведомят за настоящото разписаниe на влаковете от електронния справочник на формалната страница на сдружението (www.bdz.bg), от чиновниците на билетните каси и гишетата " Информация ", както и на националния информативен телефон 02/931 11 11.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР