От 3-ти до 19-и май Еврофутбол провежда гласуване за Спортен

...
От 3-ти до 19-и май Еврофутбол провежда гласуване за Спортен
Коментари Харесай

Стартира гласуването за спортен талант на публиката на Еврофутбол

От 3-ти до 19-и май Еврофутбол организира гласоподаване за " Спортен гений на публиката ", посредством който българският букмейкър ще финансира още един състезател, кандидатствал по едноименната стратегия през 2019 година.
 Талантът на Еврофутбол Нургюл Салимова към този момент е Гросмайстор по шах
На уеб страницата talanti.eurofootball.bg в меню „ Гласуване на публиката “ всеки може да даде своя избор за един всред 45 самостоятелни спортисти, които не съумяха да завоюват финансиране по „ Спортни гении “ след провеждането на националния конкурс.

За да се зачете гласът Ви, би трябвало да изберете своя любимец и да кликнете върху бутона " Гласувай ". Ще се отвори прозорец, в който би трябвало да въведете адреса на електронната си поща.

На нея автоматизирано ще Ви бъде изпратен линк. Задължително би трябвало да последвате линка, с цел да потвърдите гласа си . От един имейл адрес може да се гласоподава единствено един път и за един претендент, а харесванията във Facebook не въздействат на резултата.

Състезателите, които вземат участие в анкетата, са на възраст сред 10 и 27 години от 17 типа спорт. Най-много представители има таекуондото – осем спортисти, следва леката атлетика със седем и така нататък Кандидатите за " Спортен гений на публиката " са подредени по азбучен ред на типа спорт, който практикуват.

Спортният гений на публиката за 2019 година ще бъде този състезател, който е получил най-вече гласове по време на цялата анкета, а неговото име ще стане ясно на 20-ти май. Той ще бъде финансиран от Еврофутбол, а своя алегоричен чек ще получи на специфична гала, чиято дата ще бъде оповестена в допълнение.

Организаторите не толерират всевъзможни опити за операция на вота, като резервират правото си да дисквалифицират участници при съществуването на сходни дейности. Вижте цялостните правила на анкетата тук.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР