От 28 до 29 юли 2021 година на посещение във

...
От 28 до 29 юли 2021 година на посещение във
Коментари Харесай

Командирът на Военноморските сили на Република Италия гостува във Варна

 От 28 до 29 юли 2021 година на посещаване във Военноморските сили е командирът на Военноморски сили на Република Италия адмирал Джузепе Каво Драгоне.

На 28 юли 2021 година адмирал Каво Драгоне беше посрещнат с военна гала пред Щаба на флота, където се срещна с командира на Военноморски сили контраадмирал Кирил Михайлов и беше извършена работна среща.

По време на диалозите гостите от италианските Военноморски сили бяха осведомени с историята на флота на България. Беше разисквана военно-политическата среда за сигурност в Черно море. Особено внимание беше обърнато на задълбочаване на съдействието в региона на подводните интервенции и на плана,,DIVEPACK ", по-който България е координатор, а Италия е наблюдаваща нация.

 След срещата в Щаба на Военноморски сили контраадмирал Михайлов и адмирал Каво Драгоне посетиха Пункт за базиране Варна, Център " Военноморски координационен детайл “ и избавителен транспортен съд " Протео ", който преди години ни беше подарен от Република Италия. Италианските посетители останаха възхитени от положителното положение, в което се намира  кораба. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР