От 26 февруари насам Антон Хекимян вече не е водещ

...
От 26 февруари насам Антон Хекимян вече не е водещ
Коментари Харесай

Стрес топи Антон Хекимян

От 26 февруари насам Антон Хекимян към този момент не е водещ на утринния блок на бТВ, защото става началник в медията, разбра HotArena .

В последния му ефир феновете видяха, че той се е стопил в двата месеца, в които стана ясно, че сяда в стола на Венелин Петков. Тони е свалил над 10 кг и още веднъж наподобява като гимназист. Вече носел и два номера по-малки костюми. Отслабването обаче не се дължало на нов хранителен режим или диета, а на стрес. Покрай покачването Антон по едно и също време се радвал и тормозил от хилядите отговорности, с които занапред нататък ще бъде претрупан. Приятелите му таман си мислели, че ставайки началник, Тони няма да бърза да се буди в 5 сутринта за ефир, самият той призна, че му се постанова да става даже по-рано - в 4 часа.

Графикът му станал свръхнатоварен и съвсем не се задържал в дома си. Най-тежко му било, че към този момент нямало да бъде всекидневно на екран, а живите ефири щели да му липсват. Въпреки това точно той ще е водещ на идните изборни диспути, защото от медията към момента не смеят да се доверят на заместника му Златомир Йочев, който е неотдавна в екипа. Макар и да е публицист с опит, не бил толкоз отракан като Хекимян. Роднините наа арменеца се радвали на покачването, само че майка му и татко му се тревожели, че около доста задължения и нови отговорности напълно няма да му остава време за персонален живот и фантазията им за снаха ставала все по-невъзможна. 

Родителите на Хекимян от години мечтаят за снаха и внуче и към този момент се тормозили, че е съвсем на 40, а още е ерген, написа Ретро .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР