От 25 април Русия може да започне производството на т.нар.

...
От 25 април Русия може да започне производството на т.нар.
Коментари Харесай

Официално: В Русия вече е разрешено производството на опростени автомобили

От 25 април Русия може да стартира производството на така наречен опростени коли с по-ниски екологични стандарти и равнища за сигурност. За задачата Съветът на Евразийската икономическа комисия промени техническите условия за произвеждане на коли. Това оповестява " Известия ".

Според документа до февруари 2023 година Русия (и други страни, които са членки на Евразийския стопански съюз) ще могат да дефинират свои лични условия към колите, които се създават в страната.

Всъщност приказваме за произвеждане на опростени модели с по-ниски стандарти за запазване на околната среда и сигурност. На 25 април влизат в действие измененията в техническия правилник „ За сигурността на колесните транспортни средства “, които дефинират условията за колите на територията на ЕАЕС.

Според информация на autonews, смисълът на тези нововъведения е да се даде опция на автомобилните компании да работят с по този начин наречените различни съставни елементи, защото доставката на истински се оказва комплицирана или изцяло спряна. Става дума за неоригинални аварийни елементи.

В същото време ще бъде допустимо да се ръководят такива коли на територията на други страни от ЕАЕС (Киргизстан, Армения, Беларус и Казахстан) единствено в случай че бъде подписано двустранно съглашение. Също по този начин в свидетелството за регистрация ще бъде маркирано, че автомобилът е пуснат по изключително банален метод.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР