От 23 май, понеделник, късната емисия на bTV Новините ще

...
От 23 май, понеделник, късната емисия на bTV Новините ще
Коментари Харесай

Промяна в bTV, Хекимян каза защо го прави

От 23 май, понеделник, късната емисия на bTV Новините ще се излъчва от 22.00 часа от понеделник до петък през летния сезон. С смяната bTV слага още по-силен акцент върху новинарското наличие, на фона на динамичните политически, стопански и обществени събития в страната. Нюзрумът продължава да слага на фокус цялостната и справедлива картина за процесите, които дефинират посоката и качеството на живота на хората и оказват съществено влияние върху бъдещето на страната ни.

" Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час през летния сезон, когато телевизия обичайно гледат повече хора, е разумна стъпка в реализиране на задачата ни да бъдем по-близо до феновете. През последните месеци новинарското наличие закупи още по-голяма значимост за българите в подтекста на настоящите събития и процеси в страната и чужбина “, сподели Антон Хекимян , шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV Media Group.

Водещи на късната емисия са Мария Ванкова и Полина Гергушева. През 2021 година Мария стартира да води bTV новините от 23 ч., а от януари 2022 година тя редува вечерните ефири с Полина.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР