От 22.08. до 22.09. Слънцето, небесното тяло символизиращо нашите таланти,

...
От 22.08. до 22.09. Слънцето, небесното тяло символизиращо нашите таланти,
Коментари Харесай

Слънце в Дева: Ефективно отмятане на задачи за земните знаци Дева, Козирог и Телец

От 22.08. до 22.09. Слънцето, небесното тяло символизиращо нашите гении, съзнателни потребности и способи за изява, ще минава през знака Дева, най-практичния и насочен към детайлностите знак от зодиака.

Някои от нас ще започват връзки през интервала, други ще подхващат по-сериозни стъпки в сегашно партньорство, трети ще трансформират насоката в работата си, четвърти ще построяват нещо значимо, най-вероятно постоянна конструкция в някоя сфера на своя живот.

Периодът е съвършен за преразглеждане на бюджета и контролиране на финансите си. Бихме могли да го използваме за структуриране на отговорностите и преразглеждане на целите ни.

Много е евентуално също по този начин да успеем да обърнем съществено внимание на здравето и тонуса ни, отделяйки време за спорт и разходки, както и контролиране на диетата и здравословния си режим на хранене.

Преминаването на Слънцето през Дева ще повлияе най-силно на земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Периодът е добър те да напредват постепенно, само че несъмнено във значима за тях посока, както и да проявят неизменност и темперамент по отношение на неща, които са значими за тях. Много е евентуално да се натъкнат на хора, които да ги обогатят или такива, които да подтикват израстването им.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци е допустимо да са доста разсеяни и отнесени и за това им се предлага да си дадат задоволително време за отмора, да се отдадат на творчество, медитация, йога или различен тип релаксиращи действия, които под една или друга форма ще ги провиснал.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец е допустимо да получат забавени заплащания или хонорари през интервала.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион ще са мощно ангажирани с любовни въпроси и по всяка възможност ще задълбочават връзките си с обичан човек.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР