От 20 юни до 2 юли ще се проведе уникалното състезание

...
От 20 юни до 2 юли ще се проведе уникалното
състезание
Коментари Харесай

DEFENDER помага на участниците в екстремното състезание Red Bull X-Alps 2021

От 20 юни до 2 юли ще се организира уникалното състезание Red Bull X-Alps 2021, което ще даде възможност на 32 състезатели да изпитат лимита на своите благоприятни условия до краен предел. Състезателите ще би трябвало да изминат повече от 1200 алпийски километра, по време на които ще би трябвало да комбинират ходене, ултра тичане, катерене и парапланеризъм, като на дневна база ще им се наложи да изминат по над 50 километра с изкачвания от по 5000 метра и изразходвайки по 6000 калории.

За реализирането на самодейността Red Bull X-Alps 2021, уредниците и участниците ще могат да разчитат на флотилия представители на Land Rover 110, които ще бъдат използвани като превоз за самите състезатели, на медицинските екипи, екипите на обособените спортисти и други, в продължение на повече от 1200 километра пресечен терен.



Високопроходимите машини ще бъдат използвани от състезателите и като "дом надалеч от вкъщи ", по време на приключението им през Австрия, Германия, Италия, Швейцария и Франция, като те ще могат да разчитат на неповторимата модулна палатка на Autohome, създанена особено за Defender 110.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР