От 20-и август 2018г. започва разчистването на автомобили на паркинга

...
От 20-и август 2018г. започва разчистването на автомобили на паркинга
Коментари Харесай

Тесла за шофьорите: Най-големият безплатен паркинг в София вече ще се плаща!

От 20-и август 2018г. стартира разчистването на коли на паркинга до Националния стадион „ Васил Левски “ Това се постанова във връзка смяна на режима на стопанисване на терена.

От 01.09.2018 година, общинското сдружение „ Пазари Запад “ ЕАД ще стопанисва и ръководи част от площта към Националния Стадион „ Васил Левски “.

Съгласно решение № 375 по Протокол № 55 от 14.06.2018 година на Столичен общински съвет, „ Пазари Запад “ ЕАД и Столична община взаимно ръководят терена, според приложената скица. Настъпилите промени лимитират достъпа за моторни транспортни по досегашните правила.

От 1 септември престоят и паркирането на МПС от всевъзможен тип ще се таксуват според одобрени цени, под юрисдикцията на „ Пазари Запад “ ЕАД. Заплащането за престоя ще се реализира според приложената скица. За удобството на ползвателите на паркинга и жителите на столицата, сдружението ще построи съвременна самомиеща се тоалетна за свободно прилагане.

Търговията с колела, елементи за тях, както и ски и аксесоари, която от години се прави на това място няма да бъде отстранена. Тя ще се реализира съгласно цена, направена след експертна оценка и утвърдена от Столична община. Целта е да се вкара ред към Националния стадион, който да обезпечи успокоение и комфорт на софиянци и гостите на столицата.

След 20.08 (двадесети август) 2018г. пространството към стадиона ще бъде освободено от моторни транспортни средства за слагане на бариери, маркировка и така наречен „ билет “ система.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР