От 20 до 22 октомври 2023г. български и гръцки мощни

...
От 20 до 22 октомври 2023г. български и гръцки мощни
Коментари Харесай

Този уикенд Премиум Рали София – Свети Влас и Speedsector на скорост в Серес

От 20 до 22 октомври 2023г. български и гръцки мощни коли ще премерят сили на пистата в Серес

Есенното издание на Премиум Рали София – Свети Влас в партньорство с гръцкия клуб за суперавтомобили Speedsector ще увеличи градусите на пистата в Серес за 7-ма поредна година от 20 до 22 октомври 2023г. Ferrari Challenge, Ferrari Pista, McLaren 720S, Lamborghini Huracan STO, Porsche GT3 RS, AMG GT R Pro и доста други мощни коли ще премерят сили през двата спортни дни на пистата в прилежаща Гърция.

За всички запалянковци, които желаят да изпитат адреналина от шофиране на спортни коли е планувана опция за наемане на кола от класа на Porsche GT3 RS или возене на най-бързото пистово такси за няколко обиколки с професионален водач.

Техническата помощ и поддръжка за всички коли на участниците е обезпечена от автосервиз Мирафиори, които ще оказват помощ на феновете водачи да получат оптимално наслаждение от шофирането по пистовото трасе. С два дни и безграничен брой обиколки на пистата в Серес ще разполагат участниците, с цел да реализиран най-хубав резултат или да подобрят уменията си благодарение на професионални инструктори.

За всички почитатели на високите скорости и с бензин в кръвта е планувана обособена зона, от която могат да се насладят на зрелищния театър. Всички средства от входната такса ще бъдат дарени на Фондация Make-a-Wish в помощ на деца, живеещи с терминално заболяване.

Събитието се организира със съдействието на Tailor Made, а от коя точка на София ще тръгнат българските коли, кой ще покаже най-хубаво време и чия кола ще вдигне звук като за 10, може да следите в обществените мрежи Facebook и Инстаграм на Премиум Рали София – Свети Влас.

*Източник: Премиум Рали София – Свети Влас
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР